top of page

Kunsttentoonstelling met Belgische kunstenaars, KUNST Hoogwaardige meubelwinkel in Knokke-Heist

"Kunst wast de ziel schoon van het stof van het alledaagse leven" - Pablo Picasso

- EXPOSING  NOW -

Christian Clauwers

Christian Clauwers is een Belgische fotograaf, ontdekkingsreiziger, publiek spreker en auteur. Zijn werk bestrijkt de wereldzeeën en de poolgebieden, waarbij hij zich richt op het documenteren van de kwetsbare relatie en potentieel conflict tussen mens en natuur. Clauwers' avontuurlijke reizen hebben hem naar de polaire extremen van onze planeet gebracht: van 81° Noord tot 78° Zuid. Hij heeft al tweemaal de wereld rondgereisd en meer dan 114 landen op alle 7 continenten verkend. Hij heeft de vijf oceanen bevaren en hun eilanden verkend, waaronder enkele van de meest afgelegen ter wereld, waarvan maar weinigen getuige zijn geweest. Na het studeren van Politieke Wetenschappen aan de Universiteit Antwerpen en Global Management aan de Antwerp Management School, werkte Christian als Communicatiemanager in het Vlaams Parlement. Daarna besloot hij zijn leven volledig te wijden aan het inspireren van het publiek door ongerepte natuur bedreigd door klimaatverandering vast te leggen.

- SOME OF HIS ARTWORK-

Al zijn werken zijn genummerd, gesigneerd en gedrukt in beperkte oplage. Het betreft professionele kwaliteitsafdrukken die beschikbaar zijn in aluminium of plexiglas.

Ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende maten, variërend van 60x90 cm tot 133x200 cm, of in vierkant formaat van 100x100 cm en 150x150 cm. Aangepaste maten zijn ook beschikbaar, met een maximum van 3 meter.

Wanneer u een van zijn werken koopt, komt hij persoonlijk bij u thuis om het op te hangen en u mee te nemen op reis door zijn avonturen, en het verhaal te vertellen dat verborgen zit in elk van deze opnames.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u meer informatie wenst of ze met uw eigen ogen wilt komen bekijken in onze showroom!

Aan al onze kunstenaarsvrienden

We zijn altijd op zoek naar nieuwe kunstenaars en we zouden meer dan blij zijn om jouw universum en verhaal te ontdekken. Als je denkt dat jouw werk past bij onze visie en wat we te bieden hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen om je kunst te presenteren. Wie weet, misschien is dit het begin van een vruchtbare samenwerking!

bottom of page